Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan završetak

VIDEO: Psić 'pao s neba' i preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj sretni psić sigurno dovodi u pitanje uvriježenu izreku kako samo mačke imaju devet života.

Naime, medicinske sestre su u dvorištu staračkog doma u Kanadi pronašli teško ozlijeđenog psića koji je pobjegao iz kandži ptice grabežljivice te preživio 'pad s nebeskih visina', prenosi National Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

>> VIDEO: Pudlica pjeva i svira klavir

Psić koji je dobio ime Miracle May slomio je nekoliko rebara i zadobio par dubokih porezotina na vratu dok su mu na leđima ostale ozljede od kandži ptice koja ga je podigla sa zamlje. Veterinari pretpostavljaju kako je Miracle May bila pas lutalica jer je izgledala zapušteno, posebice njeni zubi. No, ubrzo se riješio taj problem jer je Društvo za zaštitu životinja platilo popravak zubi koji joj je bio nužan.

'Ironično je u svemu tome što joj je ptica zapravo spasila život', poručili su iz Društva. Nakon oporavka Miracle May ide na 'posvajanje'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene