Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav amater

VIDEO Provalnik se zaboravio maskirati, na glavu si nataknuo kantu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već je upao u riblji restoran kada se sjetio da nije zaštitio lice. Brže-bolje je pronašao prvi adekvatan predmet kojim je prekrio glavu.

Okorjeli razbojnik Richard Boudreaux (23) nedavnu će provalu u jedan riblji restoran pamtiti do kraja života. Njegov je pljačkaški pohod u američkoj saveznoj državi Louisiani već počeo kada se dosjetio da mu ne bi naodmet bilo maskirati lice, jer će ga policija u suprotnome vrlo vjerojatno prepoznati na snimkama nadzornih kamera.

Pročitajte i ovo Policija pronašla opremu za provaljivanje zajedno provaljivali Policija kod provalnika pronašla niz alata: Lažne policijske značke, pištolj... Provalnik je iz kuće u Sesvetskoj Selnici ukrao novac Policija ga traži Usred dana provalio na kat kuće i ukrao novac, ono što je zatekao u prizemlju sigurno nije očekivao: "Htio je nešto pogledati"

>> Provalio u kuću majke s dvoje djece, ona ga upucala 5 puta

Stoga je na glavu brže-bolje stavio prvi predmet na koji je naišao, a u ovom je slučaju to bila - kanta.

No, lampica mu se upalila prekasno, s obzirom da se nekoliko puta prošetao pred nadzornom kamerom pa je ubrzo nakon pljačke lociran, identificiran, uhićen i transferiran u policijsku stanicu.

'Boudreaux je bio potpuno zakamufliran, navukao je rukavice kako ne bi ostavio otiske prstiju, a sa sobom je imao i pozamašnu količinu provalničkog alata', rekao je za Metro glasnogovornik lokalne policije dodajući kako su nadzorne kamere tek na sekundu ili dvije 'ulovile' njegovo lice, što ga je i odalo.

U konačnici je pušten da se brani sa slobode, a zaradio je prijavu zbog provale i posjedovanja marihuane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene