Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjetar ili...?

VIDEO Poslušajte jeziv zvuk koji plaši građane New Yorka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S nedovršenog nebodera One World Trade centra šire se čudni zvukovi, koji kod dijela Njujorčana izazivaju nelagodu i strah.

Kenny Cummings živi samo nekoliko blokova od One World Trade centra i snimio je kamerom neobično zavijanje vjetra oko tog nebodera, a snimka se pojavila i na YouTubeu te je pregledana već preko 460.000 puta.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

"Živim nekoliko blokova od tornja, a prvi put sam taj sablasni zvuk čuo još prošle godine. otad sam ga čuo još samo jedanput, negdje prošle zime. Pretpostavio sam da kad se postavi okvir i prozori na zgradu, da će strujanje zraka biti preusmjereno", rekao je Cummings.

VIDEO Pogledajte kako se gradio nasljednik 'Blizanaca', novi simbol New Yorka

Tad ga je prošle srijede probudi isti zvuk, no bio je malo drugačiji, jer je imao dva tona. "Nisam bio isprva siguran o čemu je riječ, ali nakon par trenutaka shvatio sam da se radi o One World Trade centru", zaključio je Cummings.

"Vani je padala kiša, no drveće je bilo mirno. Mogu samo pretpostaviti kako je vrijeme gore na visini drugačije. Siguran sam da se zvuk mogao čuti u čitavom središtu grada - bio je upečatljiv i vrlo jeziv. Morao sam se ustati i snimiti ga", rekao je Cummings.

Radi li se doista o vjetru ili pozadinskim zvukovima višemilijunskog megalopolisa poput New Yorka, odlučite sami nakon što poslušate zvukove na snimci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene