Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Chestnutova pobjeda

VIDEO: Pojeo 68 hot dogova u deset minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Joey Chestnut ostaje prvak u jedenju hot dogova. Svoju je titulu potvrdio na međunarodnom natjecanju koje se jučer držalo na Coney Islandu.

Već treći puta za redom, 25-godišnji Chestnut pobijedio je svog rivala, Japanca Takeru Kobayashija. Ove je godine pobjednik pojeo 68 hot dogova u svega deset minuta, te tako nadmašio svoj vlastiti rekord postavljen prije dvije godine kada je pojeo ukupno 66 hot dogova te tako prekinuo šestogodišnju vladavinu Kobayashija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čini se lako, ali... Možete li pronaći riječ "DOG" na ovoj fotografiji? Mnogi su izgubili živce Slika nije dostupna Amerikanac srušio svjetski rekord u jedenju hot dogova

>> U 10 minuta pojeo 45 komada pizze

'Volim konkurenciju, da on nije bio tamo, najvjerojatnije bih bio lijen i pojeo samo 56 hot dogova', rekao je Chestnut, te dodao kako najvjerojatnije ne bi mogao toliko pojesti bez potpore obožavatelja. 'Mogu to učiniti zbog potpore koju dobivam od svih', rekao je Chustnut. Kobayashi kaže kako je ponosan na sebe i kako se njegovi rezultati poboljšavaju. 'Malo sam utučen jer sam izgubio, ali moj rekord raste pa me to malo oraspoložilo', kazao je Kobayashi. Obojica su potvrdila da će se i sljedeće godine vratiti na natjecanje.

Pretjeruje li Chestnut s natjecanjima u jedenju?

  • Da
  • Ne
  • Zna kako, kada i koliko jesti
  • Ne znam tko je Chestnut

Ukupno glasova:


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene