Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog Sirije

VIDEO Pogledajte žestoki obračun gostiju u emisiji UŽIVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred emisije uživo u kojoj su dotad relativno civilizirano diskutirali o građanskom ratu u Siriji došlo je do incidenta između dvojice suprotstavljenih gostiju.

Građanski rat u Siriji izaziva polemike diljem svijeta, ali o situaciji u državi kojom formalno još uvijek upravlja Bašar al-Asad posebno se strastveno raspravlja u arapskom svijetu, napose u zemljama koje neposredno graniče sa Sirijom.

Pročitajte i ovo Policija Kod Bjelovara Konobarice se potukle u kafiću: Vlasnik samo gledao, pa i on dobio kaznu Ekipa emisije Provjereno Imaš problem - zovi Provjereno Najnagrađivanija redakcija se vraća na male ekrane, urednik otkrio: "Bili smo u zatvoru!"

Najnovija ilustracija usijanosti atmosfere stiže iz Libanona i tamošnje televizijske postaje al-Manar. Voditelj je bezuspješno pokušavao primiriti dvojicu gostiju, od kojih je jedan gorljivi Asadov pristaša, dok drugi podržava oporbu.

>> Hakirali televiziju i objavili vijest da zombiji stižu

Nadglasavanje je eskaliralo tako da je umalo došlo do žestoke tučnjave. Jedan je gost drugoga uhvatio za lice u koje mu je zatim bacio čašu vode. Nekoliko sekundi kasnije dohvatio je još jednu čašu te je i njezin sadržaj istresao na svog oponenta.

U tom je trenutku reagirala režija te je emisija prekinuta. Gosti su se navodno kasnije jedan drugome ispričali.

Snimku incidenta pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene