Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je znatiželjna osoba užarenu kuglu stavila na led. I mnogi drugi su željeli saznati što se tada događa, pa je snimka događaja u kratkom razdoblju pregledana više od milijun puta.


Snimka ovog zanimljivog eksperimenta dio je online kolekcije videa na YouTubeu koje je snimio korisnik koji se naziva Carsandwater.

Vezani članci Tihomir Blagus, muškarac koji je otvorio branu tijekom poplava Heroj koji je spasio zagrebačko Trnje od poplave dobio poziv na prekršajni sud: ''To mi je psihički pritisak. Ne znamo još što će biti s kaznenom prijavom" Divlje svinje u Rovinju Na kružnom toku u Rovinju snimili divlje društvo koje uživa u travi: "Mislili smo da je skrivena kamera"

'Dobio sam upit što se dogodi kada užarenu kuglu nikla stavim u led. Budući da sam se i sam pitao što bi se dogodilo, odlučio sam to učiniti i snimiti', rekao je autor.

>> VIDEO Pogledajte što se događa s vrućom vodom na -41

A snimka ovog eksperimenta postala je viralna već prvi dan nakon objave. U nekoliko dana pregledana je više od milijun puta!

Carsandwaterova znatiželja potaknula ga je i da otkrije što se događa kada se užarena kugla nađe u čaši vode. Kako to izleda, provjerite i vi u priloženim videima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook