Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je znatiželjna osoba užarenu kuglu stavila na led. I mnogi drugi su željeli saznati što se tada događa, pa je snimka događaja u kratkom razdoblju pregledana više od milijun puta.


Snimka ovog zanimljivog eksperimenta dio je online kolekcije videa na YouTubeu koje je snimio korisnik koji se naziva Carsandwater.

Vezani članci Nadzorna kamera zabilježila pad fasade u Zagrebu Sekunde do katastrofe: Pogledajte kako je auto za dlaku izbjegao rušenje gromada sa zgrade Nezgode Oni su već spremni za ljeto, dobro su se okupali zbog svoje nespretnosti

'Dobio sam upit što se dogodi kada užarenu kuglu nikla stavim u led. Budući da sam se i sam pitao što bi se dogodilo, odlučio sam to učiniti i snimiti', rekao je autor.

>> VIDEO Pogledajte što se događa s vrućom vodom na -41

A snimka ovog eksperimenta postala je viralna već prvi dan nakon objave. U nekoliko dana pregledana je više od milijun puta!

Carsandwaterova znatiželja potaknula ga je i da otkrije što se događa kada se užarena kugla nađe u čaši vode. Kako to izleda, provjerite i vi u priloženim videima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook