Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U kampus jednog sveučilišta u Kairu ušetala je njima jedna nesvakidašnja pojava. pogledajte u videu što je to izludilo Egipćane.


Na pitanje što se dogodi kad plavuša prošeta kampusom u Egiptu, dobili smo odgovor. Daily Mail objavio je snimku s jednog sveučilišta u Kairu na kojem je snimljena zanosna plavuša koja je ušetala u kampus.

Vezani članci Slika nije dostupna Sveopće veselje u Travniku: 'Rambo plavuša' izazvala kaos u lokalu Slika nije dostupna Kairo: Turisti napadnuti dok su prilazili autobusu

Nepoznata je djevojka na sebi nosila rozu majicu i uske crne traperice, te tako izludila Egipćane koji su počeli trčati za njom. Studenti su zviždali za djevojkom, a neki su je čak pokušali i skinuti.

Stari Egipat: Kovanje željeza pojavilo se 1.500 godina ranije nego što se dosad vjerovalo

Dekan sveučilišta ocijenio je kako je do incidenta došlo zbog odjeće u kojoj je bila djevojka, no, naglasio je kako to ne opravdava on što se dogodilo. 'Djevojka je ušla u dvorište sveučilišta noseći islamsku haljinu i onda ju je skinula i ostala u toj odjeći koja je uzrokovala incident', izjavio je dekan Nassar za lokalnu televiziju. Dodao je kako zaštitari sveučilišta tjeraju iz kampusa one koji nisu prikladno odjeveni. 'Pogreška studentice ne opravdava ono što su drugi studenti učinili', rekao je.

Većina studentica sa sveučilišta u Kairu nosi traperice i majice i mnoge od njih nose tradicionalne islamske marame na glavi, kao i većina žena u Egiptu.

Pogledajte u VIDEU kako su reagirali Egipčani kada je zanosna plavuša ušetala u kampus!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook