Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je koza 'zaglavila' na litici zbog čega su stanovnici obližnjega sela zvali gorsku službu spašavanja. No, koza se odlučila našaliti sa svima pa se, nakon tri sata spašavanja, s litice spustila- sama.


Nakon što su uočili kozu na litici, stanovnici jednog sela u Velikoj Britaniji nekoliko su je dana pokušavali spustiti na sigurno koristeći užad. No, kada su shvatili da im ne polazi za rukom ono što su zamislili, pozvali su gorsku službu za spašavanje koja se odmah odazvala, piše Daily Mail.

>> VIDEO: Preslatko! Svinja spasila kozu od utapanja!

Momci iz gorske službe kozu su gotovo tri sata pokušavali sigurno spustiti, a kada se spasilac konačno spustio do nje, uslijedilo je iznenađenje. Koza se, naime, posve mirno okrenula i skočila na tlo te nastavila trčati.

'Nekoliko je mještana pokušalo spasiti kozu improvizirajući, no policija se bojala da će se netko ozbiljno ozlijediti pa su nas pozvali. Stanovnici su nam pljeskali tijekom akcije i podržavali nas. To je bilo jedno od naših neobičnijih spašavanja', rekao je vođa tima.

Vezani članci Akcija spašavanja na rijeci Uni Čulo se zapomaganje iz rijeke: HGSS-ovci iz Novske, na adi pronašli dva pothlađena strana državljana Slika nije dostupna FOTO HGSS s litice spasio koze!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook