Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trebala je to biti uzbudljiva prva vožnja u novoj sezoni takozvanim 'Ciklonom', u lunaparku na Coney Islandu. No već na prvom usponu, čitav sustav je zakazao. Uslijedila je evakuacija.


Ciklon je trebao biti otvoriti novu sezonu divljih vožnji u lunaparku na Coney Islandu u njujorškoj četvrti Brooklyn, no već u prvoj vožnji, prvog dana sezone, dogodio se kvar.

Vezani članci Razoran ciklon prijeti Indiji i Bangladešu - 7 Golema oluja prijeti milijunima ljudi: Stiže možda i najrazorniji ciklon koji su dosad doživjeli Većina hospitaliziranih u New Yorku nije izlazila iz domova Guverner New Yorka šokiran: "Većina hospitaliziranih zbog koronavirusa su ljudi koji su doslovno bili doma"

Njujorčani i turisti željni adrenalina, ostali su razočarani, a desetak ih je moralo biti evakuirano iz kompozicije koja je zapela pri vrhu prvog uspona, prenosi Huffington Post.

"Bilo je zastrašujuće, jer bila sam tamo gore i sve se vrtjelo", rekla je Gabriella Centeno za NBC. "Nisam znala što učiniti", dodala je.

Slomio vrat, a nije pao: Muškarac paraliziran nakon vožnje rollercoasterom

"To je bila najstrašnija stvar koju sam ikad napravio. Cigle na putu dolje su izgledale kao da će puknuti ako stanem na njih", rekao je David Zubin, koji se isto tako našao na prvoj vožnji.

U incidentu nitko nije ozlijeđen, a zabavni park ponudio je kompenzaciju zakinutim posjetiteljima u obliku nove, besplatne vožnje.

Ciklon je star 88 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook