Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greška ili?

VIDEO Kako je samo uspio s Boeingom 737 sletjeti OVDJE?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogima je zanimljivo kako je uopće pilot jedne američke avikompanije uspio prizemljiti veliki Boeing 737 na minijaturnu pistu 11 kilometara udaljenu od one na koju je zapravo treba sletjeti.

Pilot američke aviokompanije Southwest Airlines prizemljio je Boing 737 sa 124 putnika i 5 članova posade na omanji aerodrom PLK Graham M. Clark umjesto u zračnu luku Branson koja se nalazi 11 kilometara dalje.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Boeingova tvornica u Rentonu Model 737 Max Moguća nova greška na Boeingovim avionima: Na sigurnosni pregled odlazi 50 mlažnjaka

Iz kompanije javljaju kako nije bilo nikakvih neočekivanih događaja tijekom leta te da su svi živi i zdravi i da su se zaposlenici tvrtke iz Bransona pobrinuli za putnike i njihovu prtljagu.

VIDEO Ima li pilota u avionu? Srušili se dva puta u istom danu na istom mjestu!

Putnici kažu kako je slijetanje bili prilično oštro i tvrdo te da se osjetio miris spaljene gume. 'Pista je očito bila prekratka za ovaj avion. Osoblje je došlo do nas i reklo da smo sletjeli na krivu pistu', rekla je jedna putnica.

Još uvijek nije poznato radi li se o pilotovoj greški ili je ipak u letu došlo do nekih neočekivanih događaja.

Ipak, iako je istraga još u tijeku, stručnjak Bob Francis smatra da su za pogrešno slijetanje krivi piloti. 'Ne obraćaju pozornost na ono što rade, ne gledaju instrumente, ne komuniciraju unutar kokpita kako bi trebali', objasnio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene