Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utrostručena prodaja

VIDEO: Patuljasti praščići postali hit u Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnoviji hit među kućnim ljubimcima minijaturni su praščići koji sve više osvajaju srca ljubitelja životinja. Praščići su postali toliko popularni, da ih je u Velikoj Britaniji gotovo nemoguće nabaviti.

Prodaja se u posljednjih nekoliko mjeseci utrostručila, unatoč cijeni višoj od tisuću dolara za životinjicu dugu svega 35 centimetra. Njihovoj popularnosti pomogle su i svjetske zvijezde poput Paris Hilton, koji su svog praščića nabavili među prvima. Unatoč percepciji da su praščići prljavi i smrdljivi, ovi su namijenjeni baš životu u kući. 'Oni su vrlo čisti, i neće nikada praviti nered tamo gdje jedu i spavaju, tako da nuždu obavljaju što je dalje moguće od tog mjesta. Ako im pokažete kutak gdje će obavljati nuždu dok su još mali, dobro će ga zapamtiti i uvijek se tamo vraćati', objasnila je Jane Croft, vlasnica farme praščića.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene