Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obožava ih

VIDEO Pas vozi romobil i bicikl!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pas Norman nije običan kućni ljubimac. On, naime, voli voziti bicikl i romobil i to mu dobro ide. Stoga je dobio svoju emisiju na jednoj američkoj televiziji.

Normanova vlasnica, Karen Cobb iz Atlante rekla je da je njezin pas zavolio vožnju kada su njezina djeca dobila prvi romobil, javlja AP.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Slika nije dostupna Baš kao čovjek Dobro vidite, ovaj pas vozi bicikl...

'Pokazivali smo mu dječje igračke u dvorištu i stavili smo ga na romobil. Odmah ga je zavolio i nije želio sići s njega', ispričala je Karen.

>> VIDEO Pas koji sam mijenja kanale na TV-u, pere zube i vozi auto!

Ubrzo je pokazao je da ima talenta za vožnju na dva kotača. 'Za dva tjedna sam je vozio romobil', kaže Karen. Upravo mu je taj njegov talent osigurao karijeru na televiziji. Glavni je lik u emisiji koja ga prati na putu po SAD-u u romobilu.

'Na putu po zemlji radimo uzbudljive stvari. Upoznajemo zanimljive ljude i svaki tjedan nas očekuje nešto novo', rekla je Karen.

Pas Norman obožava pažnju. 'Kada je oko njega okupljeno više ljudi, možete vidjeti kako je uzbuđen', zaključuje Karen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene