Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Psu svinja, a kokoši pačići - tako žive životinje na dvije kineske farme. Odbačena je mladunčad dobila surogat roditelje i čini se, veoma zadovoljna njima.


Pas je uspješno na životu održao malo prase na jednoj kineskoj farmi u provinciji Guizhou, izvijestila je tamošnja televizijska postaja. Praščića veselo nosi po farmi, a mladunče je preživjelo zahvaljujući mlijeku surogat majke. Državni mediji rekli su kako je malo prase bio odbačeno, ali prasica nije mogla proizvesti mlijeko za svoju ostalu mladunčad, a kujica jest, pa je tako svinjče, iako odbačeno, prošlo mnogo bolje od svoje braće i sestara koji su na kraju ipak uginuli.

Vezani članci Ujak mijenja pelenu Prvi put u životu pokušao promijeniti pelenu, jedva je ostao na nogama Uhvaćeni na djelu Uhvatili ljubimce na djelu i saznali što rade kad misle da ih nitko ne vidi

>> FOTO: Čimpanza udomila tigriće

No, još je jedna životinja u Kini pod svoje okrilje primila tuđu mladunčad. Radi se o koki Min koja je posvojila male pačiće. Grijala je jaja dok se pačići nisu izlegli. Sada je slijede posvuda po farmi. Snimku ovih životinja možete pogledati u priloženom videu.