Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na internetu

VIDEO Slatkica koja je preko noći osvojila svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna tvrdoglava mala djevojčica iz Irske postala je zvijezda preko noći zbog svađe s tatom u kojoj je nevjerojatno glasna i uvjerljiva iako još nije ni dobro progovorila.

Irac Gareth Roe uhvaćen je na snimci dok se raspravlja sa svojom 15-mjesečnom kćerkicom pokušavajući je uvjeriti da siđe sa stolića za televizor.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

No, prkosna djevojčica uporna je u svom naumu da ostane na stoliću i ne namjerava popustiti u svađi u kojoj se više nego ravnopravno nadglasava s ocem. Iako je on jako uporan u namjeri da joj naredi da siđe sa stola, ona samouvjereno viče na njega uz značajnu gestikulaciju rukama.

Video je do sada na YouTubeu pregledalo gotovo 4 milijuna ljudi, a malena je Lola, kako je djevojčici ime, postala preko noći zvijezda svjetskih portala i društvenih mreža.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene