Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarati na mobitel ili točiti?

VIDEO Ona mora da je prvi put na benzinskoj...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka je svoje terenac zaustavila na benzinskoj pumpi, kako bi natočila gorivo, no s benzinske je otišla praznog spremnika.

Prvo, djevojka je svoj terenac zaustavila s krive strane pumpe u jednom ruskom gradu, tako da joj je otvor za točenje goriva udaljen od pumpe. Ona je čitavo vrijeme pričala na mobitelu i vjerojatno nije pomislila kako će to predstavljati velik problem.

Pročitajte i ovo Moskovska policija Strani državljanin Psovao pred policijom pa zadržan u pritvoru 10 dana Olaf Scholz i nordijski premijeri Glavni podupiratelji Ukrajine Scholz pozvao nordijske zemlje na jačanje pomoći Ukrajini nakon još jednog žestokog napada

>> VIDEO Eksplodirao mu auto na benzinskoj

Kad je htjela doseći otvor spremnika i natočiti gorivo, otkrila je kako je crijevo prekratko. Potegnula je malo jače. Nije išlo. Potegnula je još jače. Nije išlo. Došla je do pumpe i pokušala izbliza izvući crijevo, misleći kako je možda ono duže nego što se to čini, ili da je možda zamotano, ali je otkrila kako je crijevo dugo, koliko je dugo.

Na kraju priče, i dalje razgovarajući na mobitel, jednostavno je sjela u auto i vjerojatno otišla, jer snimka, koju je snimio vozač automobila, koji se nalazio iza nje, upravo tada prekinuta. Snimku prenosi portal English Russia. Isti joj je vozač možda mogao i pomoći, ali eto, nije. Pogledajte snimku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene