Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu

VIDEO Nove snimke skoka s ruba svemira, s Felixova skafandera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Felix Baumgartner ranije ovog mjeseca skočio s visine od 39 kilometara sa sobom je imao čak 20 kamera. U javnost su sada puštene snimke kamere koja se nalazila u njegovom posebno dizajniranom odijelu.

U ovom videu prikazani su trenuci u kojima je Felix djelomično izgubio nadzor nad padom te se počeo nekontrolirano vrtjeti u zraku, no sve sretno završava kada ovaj austrijski pustolov otvara padobran i polagano se spušta na zemlju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skok s 41.842 metra VIDEO Skokom iz svemira oborio rekord koji se smatrao neoborivim - 'Bila je to divlja, divlja vožnja' Slika nije dostupna Bizarna krajnost 'Felixa je u skoku s ruba svemira čuvala srpska ikona Bogorodice'

Do sada neviđene snimke iskoristit će National Geographic kako bi napravili dokumentarac o 43-godišnjem Felixu koji se svojim zadnjim pothvatom upisao u povijest, piše Daily Mail.

>> Tko je zapravo superčovjek Felix Baumgartner?

Spomenimo još i da je Felix kritizirao nedavne najave sir Richarda Bransona, utemeljitelja Virgin Galacticsa, da će njegova tvrtka poslati u stratosferu nekoga tko će skočiti s visine od 121 kilometra. 'Tjerati nekoga da skače s visine od 121 kilometra je stvarno suludo', rekao je Felix.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene