Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Amaterska snimka

VIDEO: Snimili NLO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjednike u Brazilu, čini se, nije nadgledala samo policija.

Na YouTubeu se pojavila amaterska snimka s prosvjeda u Sao Paolu, na kojoj se vidi NLO kako prelijeće područjem iznad prosvjednika. Snimka je izrazito tamna, ali se svijetleća kugla vrlo jasno vidi. NLO se na snimci kreće vrlo brzo i pokretljivo.

Pročitajte i ovo Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde Izvješće Pentagona tvrdi da su opaženi NLO-i obični objekti i fenomeni Ništa od malih zelenih Pentagon o opaženim NLO-ima: "U popularnoj kulturi vlada narativ..."

>> BIZARNO: Britanski političar u 'intimnim odnosima' s vanzemaljkom

Snimka je nastala 17. lipnja, ali osim nje ne postoji niti jedna druga te vrste, iako je na ulicama Sao Paola tada bilo na tisuće prosvjednika, koji su vjerojatno isto tako mogli vidjeti NLO i snimiti ga. Drugim riječima, zasad je nemoguće odrediti njezinu autentičnost.

Ipak, pogledajte snimku pa prosudite sami.

Podsjetimo, povećanje cijena javnog prijevoza potaknulo je nemire koji potresaju zemlju, usred FIFA-ina Kupa konfederacija. Prosvjedi u Brazilu su počeli prije deset dana u Sao Paulu i ubrzo se proširili na cijelu zemlju. Radi se o najvećim prosvjedima u Brazilu u posljednjih 20 godina.

Popuštajući pritisku naroda, gradonačelnici Sao Paula i Rio de Janeira odlučili su u srijedu smanjiti cijene u javnom prijevozu, što su prije njih učinili i drugi gradovi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene