Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O čemu se radi?

VIDEO: NLO entuzijast snimio neobična svijetla iznad jezera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NLO entuzijast iznad jezera Erie u američkoj saveznoj državi Ohio, snimio je neobična svjetla, za koja vjeruje da su izvanzemaljskog porijekla.

Pročitajte i ovo Donald Trump (Foto: AFP) nije dobrodošao Trump će posjetiti poprišta masovnih pucnjava, mogući prosvjedi: ''Mentalne bolesti i mržnja povlače okidač, ne pištolj'' Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) NAKON CRNOG VIKENDA Trumpu je prekipjelo: Predlaže smrtnu kaznu za počinitelje zločina iz mržnje i masovne ubojice

Michael Lee Hill dosad je napravio mnoge snimke neobičnih pojava iznad spomenutog jezera, no tvrdi da je njegova najnovija snimka, koju prenosimo, najbolja dosad, prenosi Daily Mail.

'To je vjerojatno jedna od najluđih noći koju sam dosad doživio. Snimam slične pojave već uistinu dugo vremena, a sad je došlo i do toga gdje mi oni daju do znanja da su tu, znaju da sam tu i da ih snimam', rekao je za Fox 8 Hill. Dodao je kako svake godine se spuštaju sve bliže i bliže.

Lokalno stanovništvo oko jezera vjeruje kako ono iz nekog razloga privlači izvanzemaljce. Ed Husa, iz mjesta Euclid, govori kako ih stalno viđa dok šeta svojeg psa.' Svako malo vidim neobična svijetla na nebu kako trepere', ističe Husa.

Tim stručnjaka iz Cleveland Ufology Projecta pozabavila se snimkom i došla do zaključka kako se radi o običnim zrakoplovima. Hill se s njima ne slaže. 'Činjenica da se na momente uopće ne miču, mislim, da negira da se radi o bilo kakvom zrakoplovu', zaključio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene