Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjedila 'Japanka'

VIDEO: Nešto drugačije natjecanje ljepote...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Finale međunarodnog natjecanja u ljepoti transvestita 2009. održani su na Tajlandu, a pobjedu je odnijela Japanka.

Godišnje natjecanje u ljepoti za transverstite i transseksualce privuklo je natjecatelje iz cijelog svijeta kako bi se borili za krunu, javlja AP. Na natjecanju u Pattayi, 130 kilometara jugoistočno od Bangkoka, sudjelovalo je 18 sudionica koje su rođeni kao muškarci, a tijekom života postali žene. Pravila nalažu da natjecatelji moraju dokazati spol kojim su rođeni rodnim listovima ili potvrdom liječnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čitatelji poludjeli Grozna konstrukcija: Zar Sirijke treba spašavati samo ako su lijepe? Slika nije dostupna Reteganski trokut Kako li je njihovim dečkima? Rodila majka tri kćeri, jednu ljepšu od druge

Kao i svako natjecanje u ljepoti i ovo je uključivalo nošenje kupaćih kostima i večernjih haljina. Nakon nošenja otmjenih kostima i koreografije, pobjednicom je proglašena Japanka Haruna Ai. Organizatori natjecanja uručili su joj 10.000 američkih dolara, trofej i krunu. 'Vrlo sam sretna. Volim Tajland. Svima zahvaljujem. Ova je nagrada za sve Japance', rekla je 37-godišnja Haruna Ai, Miss International Queen 2009. 

Da ne znate, biste li mogli sami zaključiti da su ovo muškarci?

  • Da
  • Ne
  • Morao bi ih vidjeti uživo

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene