Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječja iskrenost

VIDEO Neprocjenjiva reakcija: Prvi put je upoznao gay par!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudeći prema njegovoj reakciji na njihove odgovore, dječaku je bilo itekako zanimljivo i pomalo čudno on što mu je gay par rekao.

Kao mali nismo znali lagati, rekli bi sve što mislimo, bez obzira na to hoće li to što kažemo povrijediti nekoga ili ne. Takve iskrene dječje izjave svaki put nas dirnu ili nasmiju do suza.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Kada dječak po prvi puta upoznao jedan gay par, početni šok koji je nastao nakon saznanja o tome kako su dvojica muškaraca u braku, nije mogao sakriti, piše Huffington post.

'Tvoj muž je muškarac? Obojica ste muževi? To znači da se volite?', samo su neka od pitanja na koje je dječak tražio odgovor od dvojice muškaraca u braku.

Dječaku je bilo itekako zanimljivo i pomalo čudno ono što mu je gay par rekao. A nakon svega se jednostavno nastavio igrati. 'Idem sad igrati stolni tenis, možete igrati sa mnom, ako želite', rekao im je dječak.

Njegovu preslatku i iskrenu reakciju pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene