Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglasili je kraljicom

VIDEO Ne biste vjerovali u čemu je ova žena najbolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudi imaju različite talente, a oni koji svoj talent dovedu do savršenstva završe i u, primjerice, Guinnessovoj knjizi rekorda. Takav je slučaj i s Jodie Parks.

Kad se Jodie Parks (42) podrigne, svi prisutni slušaju. Ta je majka iz St. Louisa 2008. godine postala vlasnicom Gunnessovog rekorda u podrigivanju, kao najglasnija u svijetu. U klub neobičnih rekordera uspisala se te godine s podrigivanjem na 104.75 decibela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjetski prvak u... Doznajte zašto je ovaj mladić najveća muškarčina na svijetu! Slika nije dostupna Kravlje podrigivanje opasno za okoliš

Iako je 2009. godine izgubila titulu (preuzela ju je Elisa Cagoni sa 107 decibela), Parks tvrdi kako je zapravo tehnički ona još uvijek najglasnija podrigavačica u svijetu, jer je u seriji od šest komada, njezin prvi na službenom mjerenju iznosio 107,7 decibela, no uzet joj je u obzir prosjek izveden iz svih šest pokušaja, prenosi Huffington Post.

VIDEO Pobjeglo joj usred emisije pa se sakrila pod stol

Osim toga, Parks tvrdi da ako mjerač buke stavi blizu usta, postiže glasnoću od čak 128 decibela, što je blizu glasnoće motora zrakoplova ili rock koncerta.

Parks za sebe kaže kako se proizvodnjom neugodnih zvukova počela baviti još kao djevojčica. Na nagovor sina prijavila se za natjeanje za ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda. Prijatelji su je proglasili kraljicom podrigivanja i napravili joj i krunu.

"Ja sam u tome dobra. Nije to za mene neka velika stvar, ali ljude to fascinira", istaknula je Parks.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene