Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanzemaljska baza ili stijena?

VIDEO: NASA-in satelit snimio neobičan objekt na Mjesecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Solarni sustav pun je misterija, a jedan od najdugovječnijih je priča o tome da postoji tajna baza negdje na Mjesecu.

Na YouTubeu se pojavio još jedan video uradak koji ističe kako je NASA-in satelit LRO, koji se nalazi u orbiti oko Mjeseca, snimio čudan objekt na površini Mjeseca, heksagonalnog oblika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki plan NAMJERE SU IM OZBILJNE Do 2030. imat ćemo bazu na Mjesecu Slika nije dostupna Patuljasti planet Astronomi otkrili najudaljeniji objekt u Sunčevu sustavu

>> Znanstvenici: Mjesec potječe od Zemlje!?

Neki su već povjerovali kako se radi o građevini, jer kad se slika na videu približi, objekt doista ima izrazito heksagonalan oblik. No, mi ćemo prepustiti vama da sami ocijenite na što vam liči snimljeni objekt - građevinu, ili stijenu neobičnog izgleda.

Otkad je pokojni Neil Armstrong prvi put zakoračio na Mjesec, a s njime i čovječanstvo, polako su navirale razno razne teorije zavjere o tome što se sve događa ili nalazi na Mjesecu. Čak postoje i izvješća o tome kako su Armstrong i Aldrin obojica vidjeli nešto što ih je asociralo na NLO-e na Mjesecu, no u NASA-i takve izvještaje naravno nikad nisu potvrdili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene