Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka sigurnosnih kamera

VIDEO: Najgluplji razbojnički dvojac u povijesti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosne kamere postavljene iznad trgovine u mjestu Lake Wales na Floridi, snimile su vjerojatno jedan od najglupljih bijegova iz pljačke u posljednje vrijeme.

Pročitajte i ovo Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut"

Na snimci, koju prenosimo, vidi se razbpjnik, koji trči prema autu, da bi se sapleo o vlastite hlače, koje je, valjda trendovski, nosio broj ili dva prevelike, pa su mu lako skliznule niz bokove i poslale ga glavom dolje prema tlu, prenosi Daily Mail.

Iako je jako udario o tlo i rasuo sav plijen uokolo, nesuđeni razbojnik odmah skače na noge i popravlja hlače te uskače u automobil, u kojem se nalazi njegov kolega po kriminalu. Djelatnik dućana, tada se pojavljuje na snimci, smireno hodajući prema automobilu, vjerijatno ne vjerujući što je upravo vidio.

No, to nije bilo sve, jer se bijeg automobilom malo odužio. Naime, vozač je odlučio pričekati da se promet raščisti kako bi izašao s parkirališta. Vidjevši da su ostali bez plijena te se usput i ponizili, djelatnici trgovine vjerojatno su prosudili kako dvojac nije vrijedan truda i hvatanja pa su čitavu stvar prepustili lokalnoj policiji. Snimka sa sigurnosnih kamera, trebala bi pomoći u potrazi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene