Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminal se ne isplati

VIDEO: Najgluplji pljačkaš s maskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminal se ne isplati, no za neke je kriminal i nedokučiva znanost. Kad pogledate priloženi video, sve će vam biti jasnije.

Dakle, muškarac iz Ferndalea u Michiganu, došao je na 'genijalnu' ideju da lokalnu trgovinu opljačka pod maskom Darth Vadera. Osim što masku nije znao staviti na lice iz prve, ovaj razbojnik prvo je ušetao u trgovinu, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Filmovi za vječnost Darth Vader proglašen nacionalnim blagom SAD-a Slika nije dostupna Legendarna oprava na prodaji Kostim Darth Vadera za dva milijuna kuna?!

>> Najgluplji lopov ikad?

Osim što su ga snimile sigurnosne kamere iz svih kuteva, što nije niti primijetio, on je samouvjereno krenuo prema blagajni, izvadio poveći nož i zatražio novac, nakon čega je pobjegao s mjesta događaja. Luke Skywalker nije bio potreban da ga se gotovo odmah pronađe, a policija ga je isto tako uspjela uhititi bez daljnjih incidenata.

Identitet muškarca nije objavljen, no njegova bravura završila je u rubrici 'najglupljih svih vremena' u većini svjetskih medija. Tko zna kako bi to sve završilo da je odlučio ponijeti i svjetlosnu sablju...

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene