Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva ga izvukli iz stana

VIDEO: Muka oko prijevoza 445 kg teškog Britanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveni djelatnici u Velikoj Britaniji čitav dan smišljaju način kako da do bolnice prevezu jednog od najdebljih Britanaca kojem je prijeko potrebna medicinska pomoć.

Paul Mason, bivši inženjer i zaposlenik pošte, teži nevjerojatnih 444,5 kilograma te tvrdi kako mora u bolnicu na hitnu operaciju. 'Da nije bilo djelatnika hitne pomoći, koji su odstranili dio zida u mom stanu i mene zajedno s njim, sada ne bih bio ovdje', objasnio je okupljenim novinarima Mason. Na njegovu sreću, hitna služba imala je odgovarajuću opremu za transport osoba njegove težine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najdeblji dječak na svijetu Ima 10 godina i 192 kilograma; Liječnici kažu - zdrav je! Slika nije dostupna Manuel Uribe provozao se gradom VIDEO: Najdeblji čovjek na svijetu postao mobilan

Paulov dom sada je prilagođen na način da ga ubuduće mogu bez većih problema iznijeti i prevesti u bolnicu. Mason je do sada osam godina bio u kućnom pritvoru zbog debljine koja mu onemogućava kretanje. Prije šest godina imao je 286 kilograma, što je tada, 2003. godine, objasnio kompulzivnom potrebom za hranom, koju su, kako je rekao, uzrokovali traumatični trenuci u njegovom životu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene