Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mačak koji pljeni pažnju

VIDEO Možete li pogoditi o čemu je riječ?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan bugarski mačak zbunjivao je javnost ne po svojem ponašanju, već zbog boje svojeg krzna, koje je zeleno. Čini se da je fenomen napokon pronašao objašnjenje.

Lokalno stanovništvo grada Varna isprva je pomislilo da je riječ o čistom slučaju zlostavljanja životinja te su čak otvorili i Facebook grupu pomoću koje su pokušali pronaći krivca za to. Rješenje misterija daleko je jednostavnije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..." Ilustracija novi virus Virus o kojem se malo zna odnio prvu ljudsku žrtvu: Stanovnici su pozvani da budu na oprezu

Nestašni je mačak spavao na hrpi sintetičke boje u jednoj garaži, a riječ je naravno bila o zelenoj boji. Vjeruje se da je boja s vremenom prekrila čitavo krzno tog mačka, prenosi Independent, dajući mu nesvakidašnji izgled.

Riječ je o boji koja se pranjem ne skida pa svaki novi spavanac na istom mjestu tog mačka čini sve zelenijim, a mnogi su ga prozvali i radioaktivnim mačkom, zbog osebujne bojoe, naravno.

Nije poznato ima li taj mačak vlasnika ili je samo još jedan od lutalica po ulicama Varne, trećeg najvećeg grada u Bugarskoj, koji je smješten na crnomorskoj obali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene