Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleski grad Bristol došao je nakratko u središte pozornosti, nakon što je u njegovoj luci snimljeno 'misteriozno biće' koje je plivalo ispod površine mora i jarko svijetlilo. Ispostavilo se, kako se radilo o triku.


Je li bila riječ o nekoj nemani iz dubina, izvanzemaljcu ili nekoj drugoj misteriji, sve su to bila logična pitanja prolaznika, koji su snimili neobičnu pojavu u bristolskoj luci. Pojava je zbunila i lokalne znanstvenike, koji ipak nisu skakali pred rudo i pokušavali dati objašnjenje na osnovu oskudnih podataka i jedne video snimke.

Što je to ulovio?

Vezani članci Galeb Ostala bez novčanika u sekundi, tako spretnog lopova još nije susrela Velika Britanija, koronavirus Ukidaju dnevna izvješća: ''I dalje umrle ubrajaju u smrti od koronavirusa čak i ako su mjesecima nakon dijagnoze imali srčani udar"

Ipak, misterij nije dugo potrajao te se otkrilo kako je "biće" zapravo trik za javnost, koji je izveden za novi britanski televizijski program naziva "The Happenings", koji je u ponedjeljak imao premijeru.

U tom programu koriste se tehnike iluzije kako bi se američkim i britanskim gradovima donijela nevjerojatna iskustva poput onih na filmovima, rekao je za Telegraph Steve Hornsey, generalni menadžer britanskog kanala Watch.

Iako je pojava umjetna, poprilično je bila uvjerljiva, pogledajte sami pa procjenite koliko.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook