Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to je moguće

VIDEO: Kupio novi auto i platio 'brdom' sitniša!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Kinez kupio je automobil za gotovinu, no ne za bilo kakvu gotovinu, već je za njega platio u desetinama kilograma - čistog keša.

Naime, 100.000 juana vrijedan automobil, gospodin Zhao iz grada Jininga, kupio je sa više od 100.000 novčanica od jednog juana, koje je u salon dovezao automobilom u vrećama, prenosi agencija Reuters. Kako je Zhao odlučio proširiti svoj rastući mali biznis, odlučio se i na još jedan automobil za posao, a najteže mu je bilo pronaći autosalon u kojem bi prihvatili njegov sitniš.

Pročitajte i ovo He Jiankui, Kinesko južno sveučilište znanosti i tehnologije Nezakonita medicinska praksa Stvorio GMO bebe: Kineski znanstvenik koji je šokirao cijeli svijet osuđen na 3 godine zatvora Slika nije dostupna Provedeno krim istraživanje Kinez i Hrvat privedeni jer su u imotskom kafiću uzvikivali ''Za dom spremni''

kako se inače bavi malim biznisom tiskanja na plastiku, mnoge mu mušterije usluge plaćaju sitnišem, a neke transakcije doslovce su bile izvršene pravim nakupinama sitniša. kad je napokon pronašao autosalon koji je pristao prodati svoj automobil za planinu sitniša, započelo je mukotrpno i višesatno prebrojavanje novca.

Mnoge su novčanice bile zamazane, slijepljene ili oštećene, a prebrojavali su ih zaposlenici autosalona u dvije smijene čitav dan. kako je novčanica ipak bilo dovoljno za kupnju vozila, gospodin Zhao otišao je iz salona s novim automobilom za svoj biznis, a autosalon je postao 'bogatiji' za brdo novčanica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene