Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovnici u šoku

VIDEO: U Kolumbiji potekla crvena rijeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnike grada Medellina u Kolumbiji jučer ujutro je dočekala scena, koja neodoljivo podsjeća na biblijsku pripovijest o Mojsiju i krvavom Nilu, u kojoj je rijeka Medellin naglo pocrvenjela i takva tekla središtem grada.

Vlasti su odmah smirile paniku, rekavši kako se vjerojatno radi, ili o šali, ili o ilegalnom puštanju tinte u rijeku, od strane jedne od mnogih tvornica na njezinim obalama. Mauricio Faciolince, šef najveće gradske organizacije za zaštitu okoliša, naglasio je kako što god da je obojalo rijeku u crveno, zapravo nije toksično, niti škodi ljudima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

'Analitičari su nas umirili, jer se radi o organskom produktu, koji ne predstavlja opasnost niti za ljude, niti za floru i faunu oko obale rijeke', rekao je za Reuters Faciolince. Tamošnje vlasti još uvijek tragaju za kemikalijom duž obala rijeke, ne bi li pronašli i tragove, koji bi ih uputili i na počinitelja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene