Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svojeglave životinje

VIDEO: Kako natjerati 30 pataka da zaplivaju po prvi puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da patke plivaju, potpuno je poznato i – prirodno. Međutim, one koje ćete vidjeti u ovom videu, potpuno pobijaju tu teoriju.

Osoblje životinjske farme Woodstock u državi New York pokušalo je uvesti 30-ak pataka u vodu kako bi se okupale po prvi puta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće" Krenulo punjenje presušenih lokvi - 3 "Nikad nije bila takva suša" Lovci u Istri spašavaju životinje: "Blizu kuća dolaze, piju iz kanti gdje pas pije, žedne su"

Uplašene životinje mahale su svojim krilima u znak prosvjeda i bježale od osoblja koje je jurilo za njima. One patke koje su ipak uspjeli ugurati u vodu, vrlo su brzo iskočile van. Na kraju je osoblje farme ipak pobijedilo, patke su zaplivale i svidjelo im se!

>> I to se događa: Riba pojela patkicu!

Naime, ove se životinje nikada nisu kupale jer ih je njihov bivši vlasnik držao zatvorene u prenatrpanim i prljavim kavezima, bez pristupa vodi. Ova je farma spasila ukupno 160 pataka, gusaka, pura i kokoši. Mnoge od njih uskoro će biti udomljene.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene