Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Juga umjesto Stonesa

VIDEO Kad Jimmy Fallon pjeva 'U Jugoslaviji nikada nećete gladovati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gledatelji su voditelju pisali koje su stihove pjesama krivo čuli, a gledateljica koja je u pjesmi Rolling Stonesa čula riječ Jugoslavija posebno ga je oduševila.

Jimmy Fallon je u svojoj popularnoj emisiji 'The Tonight Show' uveo rubriku naziva 'Misheard Lyrics'. Gledatelji tako na Twitteru ostavljaju stihove pjesama koje su krivo čuli.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković poput borca VIDEO Odgovor Milanoviću: Pogledajte uz koju pjesmu je premijer ušetao u dvoranu Robert Badinter Ugledni pravnik i bivši ministar Umro čovjek koji je proglasio smrt Jugoslavije

Među pjesmama koje su se našli brojni hitovi, pa je tako jedna gledateljica krivo čula riječi u pjesmi 'Ghostbusters' i mislila je da stih ide 'Those Bastards'.

No, posebno je zanimljiva pjesma Rolling Stonesa 'Start me up'. Jedna je gledateljica stih 'If you start me up I'll never stop' čula ni manje ni više nego kao - In Yugoslavia you'll never starve! (U Jugoslaviji nikada nećete gladovati)

Kako joj je to uspjelo teško je procijeniti, ali Fallonu se toliko svidjela njezina zabuna da je taj promašeni stih otpjevao u emisiji uz veliku podršku publike.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene