Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video snimka djedice, koji je sa svojih 67 godina pretukao kudikamo mlađeg Afroamerikanca, postao je apsolutni hit na internetu.


Thomas Bruso, ili Epic Beard Man, kako su ga 'krstili' mnogi korisnici interneta, nakon što ga je napao spomenuti mladić u autobusu, u američkom gradu Oaklandu, ne samo da se obranio, već mu je očitao lekciju u uličnoj borbi. Video počinje otvorenim vrijeđanjem Brusa, od strane mladog Afroamerikanca, nakon čega se starac, očito ne želeći sukob, seli u prednji dio autobusa, kako bi se maknuo od izazivača.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Propast tvrtki, dugovi veledrogerijama, prisjećanje na žene žrtve nasilja – Sve je to u tjednu za nama zasjenila afera JANAF Požar Stravična snimka: Kamera zabilježila trenutak u kojem je svijeća prouzročila požar koji je progutao kuću

Ipak, mladić ne odustaje već prvi nasrće na starca, koji ga s nekoliko preciznih udaraca ruši na tlo i razbija mu nos. Starac je zbog samoobrane izbačen iz autobusa, a mladić ga, nakon što se uvjerio da mu ne može više nauditi, nastavlja i dalje vrijeđati, sa sigurne udaljenosti. Video je snimila jedna od putnica u autobusu.