Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sezona parenja

VIDEO Jedva izvukao živu glavu pred razjarenim jelenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li se ikad pitali kako to izgleda kada čovjek naljuti jelena?

Naime, jedan se čovjek iz Londona previše približio stadu, što je naljutilo jelena pa ga je odlučio napasti. Čovjek se pokušavao spasiti trčeći oko stabla, a u trenutku jelenove nepažnje doslovce se popeo na stablo kako bi izbjegao napad. Incident se dogodio u jednom parku u zapadnom dijelu Londona.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ukrao bager, tražio zlato U gradskom parku napravio kolibu s kaminom i trakom za trčanje, građani uznemireni: "To je tempirana bomba" Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

>> Kroz staklena vrata uletio u dućan!

Budući da je jelenima trenutačno vrijeme parenja, pretpostavlja se da je to razlog zašto se jelen toliko razljutio. Incidentu je svjedočila i jedna žena, koja je pozvala policiju kako bi pomogli muškarcu da sigurno siđe sa stabla na tlo.

Britanski stručnjaci inače upozoravaju građane kako se tijekom sezone parenja tih životinja treba držati najmanje 50 metara dalje od njih, kako bi se izbjegle upravo ovakve neugodnosti. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene