Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Normalna stvar?

VIDEO: Jazavčar ronilac dobio novo odijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sergei Gorbunov profesionalni je ronilac, a svoju ljubav prema ronjenju htio je prenijeti i na jazavčara Bonifacea.

Ronilac iz sela Slavyanka pokraj pacifičke obale Vladivostoka, za psa je napravio i posebno ronilačko odijelo po mjeri. Odijelo je prilagođeno fizionomiji psa, a za glavu mu je napravio plastičnu kutiju, prenosi AP. Rekao je da nije htio naučiti psa roniti već mu je samo htio pružiti zadovoljstvo ronjenja u kojem on često uživa. Jazavčar Boniface prije oblačenja je dobro pronjuškao svoje novo odijelo, a iako mu je vlasnik htio pružiti novo pozitivno iskustvo, samo oblačenje odijela i nije bilo najugodnije. Naime, kako bi obukao svog jazavčara morao ga je okrenuti naglavačke i u zraku lamatati odijelom kako bi svaki dio sjeo na svoje mjesto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEMA TRAGOVA NASILJA Nova smrt u moru: Poginuo još jedan strani ronilac, nepoznat uzrok kobnog ronjenja kod Sestrunja Slika nije dostupna Smrt u dubinama Prava sezona tek počela, a poginulo već pet ronilaca

Kada ga je vlasnik uz pomoć drugog ronioca zagnjurio u vodu čulo se par piskutavih zvukova koje je Boniface ispustio sugerirajući da mu se baš i ne ostaje pod vodom. Nakon svega Gorbunov tvrdi da se pas dorbo osjećao u vodi, a bio je miran jer je on bio cijelo vrijeme bio uz njega. Rekao je da je pas mogao osjetiti određenu nelagodu zbog pritiska ispod vode, ali da je taj stres mnogo manji od stresa kojeg bi doživio da se nalazi u nekoj mračnoj rupi. Sudeći prema pogledu, malo je vjerojatno da će Boniface tako skoro u nove ronilačke ekspedicije. Možda bi Gorbunov ronjenje trebao ostaviti morskim psima, a ne jazavčarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene