Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu se pojavila nova, jasna snimka NLO flote, ovog puta iznad vojne baze Makua na Havajima.


Spomenuta baza nalazi se pored Honolulua, a autentičnost snimke nije potvrđena, no ipak se podigla burna rasprava po raznim svjetskim forumima. Allnewsweb prenosi kako brojni ufolozi i ljudi koji su vidjeli snimku, istu uspoređuju s onom nedavnom iz Japana, gdje isto tako snimljena NLO flota, tijekom i nakon potresa i tsunamija.

Vezani članci Slika nije dostupna Tajland: Ubijeno najmanje 16 pobunjenika Slika nije dostupna Paleći korov zapalila šumu u Žrnovnici

>> FBI potvrdio: Izvanzemaljci zaista postoje!

Mnoga svjedočenja i snimke NLO letjelica snimljena su upravo iznad sličnih vojnih objekata diljem svijeta i dokumentirani su od strane ufologa, poput Roberta Hastingsa, koji je vrlo opširno pisao i predavao o toj temi, posebice o NLO-ima iznad mjesta gdje se drži nuklearno naoružanje.

U svijetu je o sličnim incidentima progovorio i s informacijama u javnost izašao velik broj vojnog osoblja, koji su tijekom svoje vojne službe i sami svjedočili neobičnim nebeskim pojavama, za koje vjeruju da su izvanzemaljskog porijekla. Radi li se o izvanzemaljskim posjetiteljima na ovoj snimci, prosudite sami.