Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NASA-ina fotografija

VIDEO Ogromna kupola golica maštu znanstvenika - Je li ovo 'najbolji dokaz'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Entuzijasti u potrazi za dokazima izvanzemaljskog života pronašli su još jedan "najbolji dosad" dokaz da na Marsu postoje umjetne izvanzemaljske građevine.

Pregledavajući NASA-ine snimke, točnije snimke s Mars Reconnaissance Orbitera, koje je napravila njegova moćna HiRise kamera, uočena je zanimljiva struktura na površini Crvenog planeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Studija pokazala NOVO OTKRIĆE NA MARSU: Pronađeno veliko prastaro ušće rijeke u ocean Slika nije dostupna Kad se nebo smiluje VIDEO: Doznajte zašto će NASA dobar dio travnja provesti na godišnjem odmoru

Struktura ima oblik dvaju spojenih kupola, a entuzijasti su fotografiju već sad prozvali najboljim dokazom. Činjenica da je to fotografija NASA-e i da je (vjerojatno) detaljno pregledana od strane njihovih znanstvenika govori da se na, doduše, zanimljivu formaciju, mora gledati s dozom skepse.

Iz NASA-e se zasad nisu oglasili oko toga, a fotografija je objavljena i na YouTube videu, kojeg možete vidjeti priloženog niže teksta. Sam izvor fotografije možete pronaći OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene