Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj zrakoplov je zapravo dom 64-godišnjeg inženjera elektrotehnike Brucea Campbella koji u njemu živi već nekoliko godina.


Nešto što svakako ne biste očekivali ugledati prelijetanjem nad šumom u Oregonu ili kada biste zašli duboko u nju je zrakoplov Boeing 727, no vjerovali ili ne za to postoji sasvim logično objašnjenje.

Žena s misijom: Život posvetila ubijanju muha, dnevno ih 'riješi' i po tisuću

Vezani članci Pronađena turbina Boeinga koji se srušio nakon polijetanja iz Džakarte - 2 Pronađena turbina srušenog indonezijskog zrakoplova, ronioci krenuli u potragu za crnim kutijama Obitelji nestalih čekaju informacije o nestalom zrakoplovu Još nema glasa o nestalom Boeingu, rodbina na aerodromu čeka bilo kakvu dobru vijest

Ovaj zrakoplov je zapravo dom 64-godišnjeg inženjera elektrotehnike Brucea Campbella koji u njemu živi već nekoliko godina.

'Kao dijete sam gledao na TV-u stare avione pa sam već tada dobio ideju kako od zrakoplova napraviti dom', rekao je Bruce za The Blaze.

 

 

Njegov je dom poduprt betonskim stupovima, a nalazi se na rubu šume kod Portlanda, a napušteni je zrakoplov opremio osnovnim stvarima koje su mu potrebne za život.

'Živim u avionu opremljenom strujom, vodom i odvodom', kazao je Bruce koji je inače pilot i vozi manje, privatne avione.

Istraživanje: Koje fakultete biraju muškarci, a koje žene?

'Avioni su među najljepšim građevinama koje je čovječanstvo izgradilo. Avioni su nevjerojatno čvrsti i podnose velike nalete vjetra, prašine i insekata' ispričao je Campbell koji već razmišlja da Boeing 727 zamijeni drugim, i to u Japanu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook