Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora se učiti

VIDEO Domišljati studenti: Evo kako se bore protiv pospanosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije studentice iz Kine dosjetile su se načina na koji mogu ostati budne onda kad najviše treba - noć prije ispita ili noć prije zadnjeg roka za predaju eseja.

Mlada studentica iz Kine, 20-godišnja Chen Tang preko dana bi radila, a po noći učila. Budući da je imala puno obveza preko dana, navečer bi joj se već prispavalo.

Cijeli dan hodao s čavlom u glavi!


Probala je s kofeinom, kratkim pauzama i nizom drugih trikova kako bi što duže ostala budna, no nije 'upalilo' pa su se ona i njezina 21-godišnja cimerica Huang Lu dosjetile kako da doskoče tom problemu.

Chen je svoju kosu zakačila štipalicama za komad plastike koji je visio na plafonu, tako da je, svaki put kada pogne glavu zbog pospanosti, probudi 'čupanje' za kosu. Metoda je, tvrdi Chen, učinkovita, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Kirurzi iz želuca 16-godišnjakinje odstranili klupko kose teško pola kilograma - 2 Morala na operaciju Žalila se na bolove pa završila u bolnici: Liječnici se šokirali kad su vidjeli što joj je u trbuhu Ilustracija Na pedijatriji Urušio se strop u Vinogradskoj: "Riječ je o maski poviše koje se nalaze instalacije"

Pogledajte video!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene