Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka završila na internetu

VIDEO: Dobio otkaz jer je pregazio snjegovića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa iz SAD-a pregazio je snjegovića. Nakon što je video snimka tog događaja završila na internetu, bio je prisiljen dati otkaz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Vozač autobusa Nevjerojatno VIDEO "Je li on to drogiran?" Širi se jeziva snimka hrvatskog vozača autobusa koja ledi krv u žilama

Studenti sa kampusa sveučilišta Illinois u Urbani, napravili su snjegovića nasred ceste i mobitelom snimali reakcije vozača, no vozač autobusa iznenadio ih je nakon što je prešao u suprotni prometni trak i sravnio snjegovića sa zemljom.

>> Znate li tko ima najvećeg snjegovića na svijetu?

Video snimku tog incidenta postavili su na internet, a vozač je nakon toga bio primoran dati otkaz na poslu, što je potvrdio i glasnogovornik javnog prijevoza u Urbani, Jan Kijowski. On je istaknuo kako se svaki sličan incident u javnom prijevozu pokušava koristiti od strane službe javnog prijevoza u edukativne svrhe, kako se slične stvari ne bi događale.

Međutim, nakon 4. prosinca, kad se ta snimka pojavila na internetu, razvila se prava rasprava u SAD-u, o tome tko je kriv za incident - vozač, ili studenti koji su snjegovića postavili nasred ceste. Pokrenuta je i Facebook stranica potpore vozaču autobusa, te se na njoj traži da ga se vrati nazad na posao. Mnogi vjeruju kako je vozač zapravo spriječio veću nesreću uklonivši snježnu zapreku s ceste.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene