Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekoliko svjetlećih kugli pojavilo se niotkuda nad irskim gradom Corkom. Snimka je nedavno objavljena na YouTubeu i odmah je postala jedna od glavnih tema u Irskoj.


Jedna od glavnih tema proteklih dana u Irskoj je snimka koja je osvanula na YouTubeu, a na kojoj se vidi nekoliko kuglastih svjetlećih objekata koji su se niotkuda pojavili iznad grada Corka. Pojavio se cijeli tsunami komentara i teorija o čemu bi zapravo mogla biti riječ.

Vezani članci Slika nije dostupna "Izvanzemaljci su stvarni!" Prizor na nebu zbunio stanovnike Kalifornije F-18 (Foto: Thinkstock) Bivši pilot opisao susret s NLO-om? "To je bilo nešto najbrže što sam ikad vidio..."

Kako prenosi Express, neki govore o vanzemaljcima, neki o balonima, neki o bakljama, a javio se i niz skeptika uvjerenih da je sve računalna obmana.

>> VIDEO Je li ovo konačan dokaz da nismo sami u svemiru?

Snimka je navodno zabilježena još krajem prošle godine, no premda je na YouTubeu objavljena u ožujku, o njoj se počelo pričati tek prije nekoliko dana.

Sam autor snimke tvrdi da je namjerno uklonio zvuk kako se ne bi čuli njegovi komentari te inzistira da nigdje ne spominje vanzemaljce, već samo tvrdi da je riječ o neidentificiranim kuglama. 'Vjerujte u što god želite, sve je moguće', rekao je autor snimke, koju možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook