Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Padali putnicima po sjedalima

VIDEO: Crvi spustili američki avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crvi su padali iz spremnika iznad glava putnika na jednom američkom avionu, zbog čega je pilot bio prisiljen vratiti se ponovno u zračnu luku.

Crvi su dolazili iz spremnika punog pokvarenog mesa. Avion je bio prisiljen ponovno sletjeti kako bi se spremnik očistio. Putnica Donna Adamo je rekla kako je opazila nekoliko crva kada je došla do svojeg sjedala, ali nije obraćala previše pažnje na njih. Kada je avion poletio, čula je komešanje iza sebe. Jedna se putnica pobunila zbog crva i nije htjela sjesti na svoje sjedalo, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Višnja Mrazovac (Foto: Dnevnik.hr) 13 dana ranije nego lani Ranije nego ikad: U zračnoj luci Franjo Tuđman dočekana milijunta putnica

'Crvi su počeli padati po našim sjedalima, a oni su nas htjeli prisiliti da sjedimo tamo. Pošto se nisam htjela vratiti u sjedalo, zamolili su me da ustanem i odem u stražnji dio aviona', požalila se Desiree Harrell, koja je putovala kući u New York. 'Avion je trebao letjeti iz Atlante u Charlotte, a jedan je putnik sa sobom unio spremnik mesa u vrećici', dodao je glasnogovornik US Airways, Todd Lehmacher.

'Pilot je najavio da se vraćamo u zračnu luku zbog 'malog problema na avionu', a stjuardese su nas zamolile da budemo mirni', rekla je Adamo. Ona je s mobitelom uspjela snimiti male crve kako gmižu po sjedalima. 'Kada se avion vratio, putnici su zamoljeni da siđu dok su članovi posade počistili nered. Avion je tada poletio prema Charlotte, gdje je za svaki slučaj još i dezinficiran. Putnik, koji je donio pokvareno meso, premješten je na drugi let', rekao je Lehmacher. Putnici tvrde kako nisu osjetili miris pokvarenog mesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene