Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U strahu su velike oči

VIDEO Snimili stvorenje za koju nisu znali što je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan gost pojavio se u mirnom gradiću Picayune u SAD-u. Lokalno stanovništvo pomislilo je kako se radi o zvijeri poznatoj pod nazivom 'chupacabra'.

'Da zombi ima psa, izgledao bi poput tog stvora', rekla je Jennifer Whitfield za WLOX. Ona je zajedno s 11-godišnjim sinom misterioznu životinju primijetila na livadi pored kuće. Dječak je odmah pomislio kako je riječ o 'chupacabri'. Snimili su i video životinje, koji su objavili online.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte video! Je li ovo napokon uhvaćena legendarna Chupacabra? Slika nije dostupna Napao im psa VIDEO: Ubili zloglasnu chupacabru?

Oni ipak nisu bili jedini koji su vidjeli stvorenje i pitali se o čemu je riječ. 'Trčali smo prema našim automobilaima i izvan njih do kuće, jer nismo htjeli da nas dohvati chupacabra', rekla je Amanda Denton. Njezin suprug isto nije bio siguran o kakvoj se životinji radi pa je i on zaključio da je to ipak možda chupacabra.

>> Je li ovo misteriozna chupacabra?

Ima i onih koji su ponudili treću opciju, možda i najmanje očekivanu. jedna obitelj ponudila je da se radi o takozvanom 'squatch psu', odnosno psu 'Bigfoota'. Ista obitelj, ipak je zatražila i stručno mišljenje pa su an teren izašli predstavnici Ureda za divljač, ribolov i parkove.

David Burnette, predstavnik netom spomenutog ureda, rekao je kako se radi o oboljelom kojotu, koji vjerojatno preživljava hraneći se otpadom, ostacima hrane i potočićem koji prolazi kroz četvrt u kojoj je viđen. Upozorio je lokalno stanovništvo da puste životinju na miru i ne približavaju se.

Dakle, ništa od legendarne 'El Chupacabre', koja u doslovnom prijevodu znači 'Sisač koza', jer se vjeruje kako ta zvijer siše krv koza. Legenda o toj zvijeri datira iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Dosad takvo biće nikad nije uhvaćeno ili potvrđeno da postoji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

WLOX.com - The News for South Mississippi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene