Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dani dječje radosti

VIDEO: Policajac ukoren zbog sanjkanja na štitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina britanskih policajaca se dobro zabavljala sanjkajući se na štitu, koji se koristi u suzbijanju uličnih nereda, a snimku njihovih zimskih radosti na internet je postavio 'nedužni promatrač'.

No, za razliku od policajaca na terenu, njihovom šefu uopće nije bilo do smijeha.

Pročitajte i ovo Poplava u Velikoj (Foto: Požega.eu) Najkritičnije u Maloj Velikoj Veliko nevrijeme u Velikoj kod Požege: Stanovnici se pitaju tko će im nadoknaditi štetu Zatvor (Foto: AFP) Planirala napad u Britaniji Najmlađa pripadnica ženske terorističke ćelije osuđena na doživotni zatvor u Britaniji: "Bile su pune mržnje"

'Snijeg ima naviku buditi dijete u nama. Razgovarao sam s tim policajcima te sam ih podsjetio da na dužnosti nema igranja s policijskom opremom, koja je nabavljena na račun poreznih obveznika. Rekao sam im da to uopće nije dobra ideja žele li napredovati pod mojim zapovjedništvom', rekao je Andrew Murray, šef policije u Oxford cityju.

Filmić u trajanju 41 sekunde snimio je Rick Latham, koji priznaje da je najprije mislio da će ga policajci potjerati s brežuljka, jer se došao spustiti – kajakom. 'Najprije smo se zezali i smijuljili. Onda su se uozbiljili pa sam pomislio da će me početi gnjaviti', rekao je.

'No, zanimalo ih je koliko je sklisko, a onda je jedan odjednom zgrabio štit. Kad sam pitao mogu li ga snimati, on je samo odmahnuo rukom, rekavši nešto u stilu 'pa i mi smo samo ljudi'', ispričao je Latham, koji priznaje da je bio zadivljen ponašanjem policajaca.

'Nadam se samo da neće biti strogo kažnjeni. Iako do sada nisam imao dobro mišljenje o našoj policiji, moram priznati da su bili razgovorljivi i ugodni. Baš mi je bilo drago vidjeti ih u toj situaciji', rekao je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene