Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom dana

VIDEO Bez imalo stida, mladi se par seksao usred grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dvoje mladih Pariz je očito djelovao toliko inspirativno da nisu mogli pričekati te se skloniti na neko manje vidljivo mjesto, pa su svoju strast izrazili na pločniku ulice ove eurospke metropole.

Glavni grad Francuske još je jednom dokazao zbog čega nosi titulu grada zaljubljenih. Kao potvrda tom statusu je snimka koja se ovih dana pojavila na internetu u kojoj mladi par vodi ljubav nasred ulice.

Pročitajte i ovo Francuska šalje vojsku u Ukrajinu? 2000 vojnika Ruski obavještajci tvrde da Francuska šalje vojsku u Ukrajinu i upozoravaju: "Postat ćete legitimna meta za napad" U Parizu održano veliko natjecanje u pisanju diktata - 1 Tisuće natjecatelja VIDEO/FOTO Tisuće ljudi na glavnoj pariškoj ulici: Održano masovno natjecanje u pisanju diktata

Uhvaćeni na djelu? Pogledajte što je snimio Googleov automobil!

Na dvoje mladih ovaj je grad djelovao toliko inspirativno da nisu mogli pričekati te se skloniti na neko manje vidljivo mjesto - svoju strast izrazili su na pločniku ulice u Parizu.

Dvojica mladića koji su naletjeli na ovaj nesvakidašnji prizor bez zadrške odlučili su ih snimiti, što mladom paru i nije pretjerano smetalo te nisu pokazivali nikakvu namjeru da prekinu s onim što su započeli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene