Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljepote Jadrana

VIDEO Bespilotnom letjelicom snimio iznimno rijedak prizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav nije dvojio ni sekunde kada je ugledao ovaj jedinstven prizor. Uzeo je svoju 'igračku' te snimio video koji ostavlja bez daha.

Ovog je vikenda, točnije u subotu, oštro oko bespilotne letjelice kojom je upravljao Tomislav R. snimio prizore kakvi se rijetko viđaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Bespilotna letjelica srušila se u Kosovskoj Mitrovici, KFOR potvrdio da je to njihov dron: "Zbog kvara sletjela u vrt obiteljske kuće" Ivica Mandić - 2 ZA DNEVNIK NOVE TV Vojni analitičar o dronu i oprečnim informacijama: "Još nije vještačena cijela letjelica. Moguće je i da bomba jednostavno ne eksplodira"

Pronađen dobri delfin Bojan

U moru kraj Svetog Jurja kod Senja plivala je obitelj delfina. Kako navodi autor snimke, ovo je jedinstveni događaj. Delfine je snimio kako slobodno plivaju i uživaju ne sluteći da ih netko snima i bez dovođenja u opasnost.

'Tog je dana padala kiša, bilo je tmurno i oblačno, a kad je napokon kiša stala, negdje iza podneva, sjeli smo na terasu. Nedugo nakon toga uočio sam ovu obitelj delfina, uzeo svoju letjelicu i uključio snimanje', kazao je 32-godišnji dr. med. Tomislav R.

Svojim zanimljivim hobijem Tomislav se bavi već 4 godine, a bio je jedan od prvih u Hrvatskoj koji je sam izradio dron od jednog kilograma čiji domet seže do 10 kilometara. Ova bespilotna letjelica može snimati i do 2 sata i to u HD rezoluciji (2.7 K).

Pogledajte kako su razigrani dupini pratili surfera!

'Iznimno mi se sviđa ovakav način snimanja jer daje pogled na svijet iz jedne sasvim nove perspektive', dodao je Tomislav.

Tijekom godina snimio je na desetke različitih videa, a kako kaže jedan od najdražih mu je onaj nazvan 'Let iznad oblaka' koji prikazuje nestašnu igru oblaka nad Sljemenom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene