Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kroz grad ih odveo do rijeke

VIDEO: Od sigurne smrti spasio pačju obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenik jedne tvrtke u Spokaneu u državi Washington zahvaljujući dobroj koordinaciji pokreta spasio je cijelu pačju obitelj koja je pokušala poletjeti s oluka jedne poslovne zgrade.

Majka patka je napravila gnijezdo na rubu poslovne zgrade u centru Spokanea, odmah ispred prozora bankara Joela Armstronga na drugom katu zgrade. Nakon što se izleglo tucet malih pačića , mama patka je svoje bebice stare jedan dan trebala odvesti do svježe vode. Nakon što je ona sletjela na sigurno njezini su pačići ostali na rubu zgrade jer su premladi da bi letjeli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 20 tona zamrznute hrane VIDEO - ZAPLJENA U RIJECI: Pogledajte što bi završilo na stolovima restorana Slika nije dostupna Šaptač patkama VIDEO Pogledajte kako ih je postrojio u sekundi

Pačiči sretno provedeni kroz grad do rijeke

Tada je Armstrong odlučio pomoći pačjoj obitelji i sve ih pohvatati u svoje ruke. Armstrong je pazio i hvatao pačiće dok je istovremeno smirivao patku. Uskoro su svi pačiči sretno sišli s ruba zgrade. Armstrong je zatim cijelu pačju obitelj spretno proveo kroz grad do rijeke. Pačići će tako sigurno pamtiti svoj prvi dan u gradu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene