Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

VIDEO Ova baka ODUŠEVLJAVA svojim reakcijama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dorniak je na svojem You Tube kanalu objavio više od 50 videa u kojima sa svojom bakom raspravlja o raznim stvarima koje su mladima bitne, no starima možda i ne baš toliko.

Kada je prije dvije godine potajno snimio baku tijekom vožnje automobilom, Kevine Droniak nije ni slutio da će njegova baka postati jedna od najvećih hitova na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Internet senzacija VIDEO Tinejdžerica koju gledaju milijuni! Slika nije dostupna 'Kukavički čin nasilja' VIDEO Barack Obama: 'Bit ćemo oprezni i nemilosrdni'

Dorniak je na svojem You Tube kanalu objavio preko 50 videa u kojima sa svojom bakom raspravlja o raznim stvarima koje su mladima bitne, no starima možda i ne baš toliko.  U ovome ih trenutku prati gotovo 200.000 ljudi, a njegova je baka toliko popularna da je svi žele kao svoju.

VIDEO Želite li biti poput nje? Evo trikova

U najnovijem videu svojoj je baki pokazao spot američke pjevačice Nicki Minaj, za pjesmu Anakonda, u kojoj je pjecačica, osim što je polugola tj. ponešto slabije odjevena, pokazala zavidnu tehniku twerkinga.

A ono što je najbolje od svega, bakinu je reakciju zabilježio kamerom. Kazao joj je da će pogledati pornić, na što je zaprepaštena baka upitala zašto bi uopće to gledala, no video je krenuo.

Njezinu neprocjenjivu reakciju svakako pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene