Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dorniak je na svojem You Tube kanalu objavio više od 50 videa u kojima sa svojom bakom raspravlja o raznim stvarima koje su mladima bitne, no starima možda i ne baš toliko.


Kada je prije dvije godine potajno snimio baku tijekom vožnje automobilom, Kevine Droniak nije ni slutio da će njegova baka postati jedna od najvećih hitova na svijetu.

Vezani članci Nicki Minaj Potvrdila šuškanja: Čeka prvo dijete s čovjekom zbog kojeg su fanovi bili zabrinuti za nju Aleksandra Dojčinović Domaći dizajneri otkrili kako je raditi sa sa slavnim pjevačicama i glumicama: "Vani je to na drugom nivou"

Dorniak je na svojem You Tube kanalu objavio preko 50 videa u kojima sa svojom bakom raspravlja o raznim stvarima koje su mladima bitne, no starima možda i ne baš toliko.  U ovome ih trenutku prati gotovo 200.000 ljudi, a njegova je baka toliko popularna da je svi žele kao svoju.

VIDEO Želite li biti poput nje? Evo trikova

U najnovijem videu svojoj je baki pokazao spot američke pjevačice Nicki Minaj, za pjesmu Anakonda, u kojoj je pjecačica, osim što je polugola tj. ponešto slabije odjevena, pokazala zavidnu tehniku twerkinga.

A ono što je najbolje od svega, bakinu je reakciju zabilježio kamerom. Kazao joj je da će pogledati pornić, na što je zaprepaštena baka upitala zašto bi uopće to gledala, no video je krenuo.

Njezinu neprocjenjivu reakciju svakako pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook