Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajnost ili što?

VIDEO: Ako su ono baloni, što je iznad El Pasa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije neobične pojave na nebu iznad SAD-a, zaokupile su pažnju medija. Mnogi vjeruju kako se ne radi o slučajnosti, već o NLO-ima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže pravednu presudu New York: Prosvjed stotina Hrvata pred UN-om zbog presude Slika nije dostupna Životna avantura Vožnja taksijem vrijedna 25.000 kuna!

Prvo su se usred bijela dana iznad New Yorka pojavile tri svijetle točke na nebu, koje su se kretale u trokutastoj formaciji. Prošlog vikenda, ista stvar viđena je i zabilježena na noćnom nebu iznad El Pasa u Teksasu.

>> VIDEO: U New Yorku zbog NLO-a stalo vrijeme?

Dva događaja, odmah su potakla na brojne rasprave o 'malim zelenima', koji su iz New Yorka 'migrirali' na jug, prenosi Fox news. Operateri Hitnih službi doslovce su bili zasuti pozivima građana, od onih koji su prijavljivali pad zrakoplova, meteorita do NLO-a.

'Logično' objašnjenje

Na video snimci, koju prenosimo, vidljivo je kako nepoznati svijetleći objekt pada ravno prema dolje, a potom se iznenada dijeli na tri svijetleća objekta. Isto tako iznenada, formacija od tri svjetleća objekta na nebu, odjednom zastaje, te se počinje kretati u čudnoj formaciji, da bi naposljetku jednostavno iščezli.

Za njujorške 'NLO-e' pronašlo se objašnjenje u obliku izjave glavne nastavnice škole u Westchesteru, Angele Freeman, koja je objasnila kako su to vjerojatnu bili baloni. 'Djeca su slavila zaruke jedne od nastavnica i jedna od njihovih majki donijela je četiri tuceta balona. Kako je na Mount Vernonu jako vjetrovito, 12 balona istrglo joj se iz ruku', rekla je Freeman.

Fenomeni, fenomeni...

Što se slučaja u El Pasu tiče, zasad ne postoji bilo kakvo službeno objašnjenje, logično ili nelogično. Neki vjeruju kako se radi o magnezijskim bakljama, koje se koriste u vojnim vježbama. I sami NLO tragači veterani cinično su se osvrnuli na oba događaja. Još i prije objašnjenja s balonima, kazali su kako će fenomen ostati enigma. Drugi pak tvrde kako je vidjeti Njujorčane na okupu kako gledaju u istu toču na nebu, fenomen sam po sebi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene