Obavijesti Video Pretražite Navigacija
You Tube slavi 9. rođendan!

VIDEO 18 sekundi koje su promijenile svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni internetski servis za razmjenu video sadržaja gdje korisnici mogu postavljati, pregledavati i ocjenjivati video isječke danas slavi 9 godina od objavljivanja prvog videa.

Prije točno 9 godina, 23. travnja 2005. objavljen je prvi video na popularnom internetskom servisu za razmjenu video sadržaja gdje korisnici mogu postavljati, pregledavati i ocjenjivati video isječke - YouTubeu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Internet senzacija VIDEO Tinejdžerica koju gledaju milijuni! Slika nije dostupna Pogledajte video VIDEO Ova baka ODUŠEVLJAVA svojim reakcijama!

Prvi video u povijesti tog servisa objavio je suosnivač YouTubea Jawed Karim, koji je u 18 sekundi dokumentirao svoj posjet slonovima u zoološkom vrtu.

Curenje podataka na YouTubeu smatraju objavom rata!

Domena 'YouTube.com' aktivirana je 15. veljače 2005. godine, 2006. godine kupio ju je Google za nevjerojatnih 1, 65 milijardi dolara. Kao besplatan medij postao sredstvom promoviranja anonimnih filmskih autora i glazbenika koji su ovim putem stekli popularnost.

'Me at Zoo' je do danas prikupio oko 14 milijuna pregleda, prvi je to video koji je objavljen na ovom internetskom servisu koji je označio novo doba u povijesti interneta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene