Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla vlasniku

VIDEO: Čimpanza od 136 kg razbila policiji auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
136 kilograma teška čimpanza oslobodila se iz kaveza i kratko vrijeme šetala Kansas Cityjem.

Iako je uhvaćena nakon kratkog vremena, stigla je u međuvremenu oštetiti policijski automobil. Policijska kamera je snimila kako čimpanza Sueko gura kantu za smeće prema policijskom vozilu te kako se penje na njega i razbija prednje staklo. Nakon toga je pobjegla, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je

Policajac Rich Lockhart rekao je da je policija primila dojavu oko popodneva o čimpanzi u bijegu koja je viđena nekoliko kilometara od zoološkog vrta Kansas City. Na kraju se ispostavilo da Sueko nije pobjegla iz zoološkog vrta, već da je nečiji kućni ljubimac.

>> Čimpanza odlučila posjetiti fakultet

Iz policije su rekli i da im je propao pokušaj gađanja životinje kako bi je uspavali. Vlasnik čimpanze ju je u međuvremenu uspio natjerati u kavez, a za 'nagradu' je dobio prijavu zbog držanja opasne životinje u gradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene